Alcie

Alc.
sitter och försöker plugga, har redan gjort två uppgifter som är inlämnade. men nu kom jag av mig och började lysna på musik, och började drömma mig bort till då vi var på mallorca. Frida,jag,Nora,Jonna. vad roligt vi hade och vad jag saknar er! och jag saknar mina kompisar som bor där, där är lusitgt att vi ännu har kontakt eller ja, jag och andy har dom andra är typ borta!?
 
menmen Solen skiner ut men det är ändå kyligt, så jag och flicka ligger i sängen och gosar under täcket, min älskade lilla hund får ha tratten en vecka till <3 så hon behöver lite extra kärlek.! sen skall jag försöka ta mig ut och börja städa garaget där vi skall ha en liten fest på lördag med föräldrargruppen <3 jag planerar för fullt vill verkligen att det skall bli en bra kväll! :-) men först måste jag plugga lite till! :)
 
 
Nu börjar låten My sharona - the knack och jag flyger direkt tillbaka till mallorca där ajg och jonna bodde och det är en varm kväll coh vi har börjat fixa oss in för en utgång och den låten spelar hög och vi hoppar runt och gör oss klara! Vad roligt vi hade jag och jonna, hon var och kommer alltid vara den bästa vän jag haft/har! vi hörs sällan av men hon är jämt där i tankarna, världens bästast tjej är hon! utan henne hade jag nog inte klarat av gymnasiet eller att bo på mallorca i 6 månader! du älskade jonna gjorde mitt liv mycke roligare efter tuffa år i högstadiet! jag tänker på dig och finns alltid för dig min kära vän! Kram på dig! <3

 
Nu blir det mera plugg, mycket att läsa in för den stora salstentan.