Alcie

Alc.
sommarn har paserat och Wille bara växer, han vart fem månader igår, å en tand börjar komma.. <3 stackars Wille har vart jätte sjuk med hosta o heshet o snuva o ögoninflamation o feber o utslag, vart vid doktorn två gånger.. o nu har jag börjat hosta! hm.. ja nu bor vi i det ombygda garaget hemma vid mamma, skönt! men vi är ännu inte i ordning. Flicka älskar livet på fårö men vem gör inte det!? denna sommar har vart underbar att få vara med mina syskon! roligt att jobba med dem gamla kollegorna!

har gått igenom massa kort som skall framkallas, roligt roligt! så många fina!

min mamma fyller 40 den 17/8 så planerar hennes present, vet vad jag skall ge måste bara köpa det nu ^^,


en annan sak jag känner att jag vill skriva lite om är att min morfar ligger på karolinska efter en hjärtinfarkt, ballongsprägning gick inte så han är opererad, det går upp o ner, olika varje dag. idag sa dem att det var stabilt i respiratorn men att dem inte vet vart infektionen sitter och vilken antibiotika de skall andvända, morfar är på operation nu. jag vill bara bryta ihop, morfar måste komma hem! alldeles för ung, fyller 62 i år, o har massor kvar av sitt liv, vi är iaf inte klara än med morfar, vi vill ha honom kvar! mamma, barbro, Gustav jobbar så bra, håller masken och är så duktiga! så starka! ni gör ett bra jobb med era affärer och vi alla tänker på er!
den senaste tiden har jag tänkt mycket på ens tro och så. man måste ju ha någon tro, man kan ju itne abra dö och försvinna, jag tror det finns ett liv efter detta. jag tror det finns någon(gud) man kommer till eller något, jag tror även att flera tror på en gud än inget, för jag känner tröst att jag kan be varje dag för min morfar, att det finns någon man kan vända sig till med tankar och så. nu klarar jag inte av att skriva mer för tårarna rinner sakta ner nu.. Älskade morfar klara detta o kom hem du får inte missa Willes o Majkens första Jul, du kan itne försvinna nu vi behöver dig morfar! Jag älskar dig min kära morfar, varje dag på jobbet saknar jag dina morgonbesök, varjedag saknar jag att höra dina hundar skälla i kapp med min, varje dag saknar jag att se din tve på, det är så tomt att vara din granne o inte få träffa dig, du måste komma hem snart, det är förtidigt, tänker på dina barn, mina syskon kusiner o alla andra vi vill ha dig kvar och tänker på dig! ja drömde om dig i natt att du kom hem o att vi fick hälsa på dig på visby lassarett, hoppas det blir sant! Kram till dig!

KRAM på er!