Alcie

^^
Fredag 24/4

klockan ringde och det var dags att gå upp..
det första jag gjorde var att gå ut med min 11 veckor gamla valp.
Sen så satte jag på musik och väckte jag min kusin som sover hos mig nu när hon har praktik, innan jag skulle väg till skolan så körde jag henne till traume. (?)
Efter jag släppt av henne åkte jag till en killkompis som skulle passa min valp! :)
När jag väl lämnat henne och berättat för honom vad han måste göra så åkte jag till jonna och plockade upp henne, sen bar det åt mot skolan!
Där hade vi lektion och som var väldigt bra, kommer bli den bästa dagen att gå i skolan sista tiden, :P
Vi fick sluta vid två, i stället för halv tre..
Så då körde jag in mot Visby, med mig i bilen var Jonna, Frida, Karro och Alex.
Släppte av dom lite här och var sen så åkte jag och Jonna till Julia Hultgren för att kolla min balklänning, jag provade den och bestämde mig för att köpa den!! :D
Så nu är det klart i alla fall, Jonna ville gå lite på öster innan vi skulle hemåt så vi drog dit och shoppade lite, där träffade vi en kompis som heter Joline..
sen efter det så skjussade jonna hem mig till länna och där väntade julia..
men i alla fall så väl hemma tog jag med min kusin(julia) och gick för att hämta min valp :D sen så packade vi in i bilen och åkte hem mot Fårö.. ( även om det kunde blivit den bästa kvällen på länge med er tjejer med tanke på att jag skulle få gratis dricka till förfesten :O:D, men hade hänt lite saker jag inte vill nämna här med som gjorde att jag inte hade någon kraft kvar att gå ut med...)
På kvällen när jag kommit hem å tjattat på mamie&per om att vi skulle se någon film tillsammans bara för jag är aldrig hemma när syskonen sover så man kan se på annat än barntillåtet, så per fick välja å vi såg Arn, men somnade till den x`)

Lördag 25/4

Vaknar av att min valp vill leka, så jag går ut med henne i trädgården och så släppte jag ut famlijen´s hund så dom kunde få leka.
Efter en stund gick vi in för att äta frukost, under frukosten säger mamma att vi skall åka och hämta min lilla systers häst, för att ta hem den till vår nya hage.
Så när alla är klara i familjen beger vi oss till kalberga där min moster har sin gård.
Där träffar jag en av mina kusiner, vi bestämmer att vi skall ta ut deras hästar på en rid tur, så vi rider ut i en timme ungefär.
Sen väl efter vi ridit så hör min andra kusin Julia av sig och undrar om vi vill följa med ut på hennes hästar, så vi åker upp till eke igen och tar nästa hästar ut på en timmes rid tur i skogen.
När vi ridit klart så går jag och min kusin Cornelia hem till mig för att hennes pappa skall hämta henne här och jag skulle duscha för att åka bort till några kompisar som var ute på Fårö för att grilla och ha en myskväll.
Så jag och Julia åker bort dit, vi sitter ute i solen och dricker någon öl medan vi grillar.
När solen gått ner förflyttar vi oss in till tv;en för ett se på hockeyn, efter hockeyn så sitter vi bara och pratar massa strunt, helt enkelt bara en slappar kväll!
Vid två går jag & Julia hem mot oss för att sova.

btw, Grattis Boman på namnsdagen x`)

Söndag 26/4

Vid åtta vaknar jag av att lilla flicka (min valp) vill ute så då är det bara att ta sig upp och gå  ut..
Sen efter det så sätter jag mig vid tv;en där min lilla syster redan sitter och ser på barnprogram men får henne att byta till en film!
Efter en stund så kom Per ner med min minsta syster som är ett år, han börjar plocka fram frukost så vi går ut till köket för att äta.
När vi ätit upp så kommer mamma ner och berättar planerna för dagen.
Jag släpper ut Flicka och Cessie (familjen`s hund) efter dom har fått frukost dom med.
Sen sätter vi oss vid tv;en igen och då hittar min lilla syster att Blixten (röd racer bilen) går på tv, lite senare kom min lille bror ner helt yrvaken, jag fixade min systers hår sen så lekte jag lite med min yngsta syster men efter en stund kommer jag på att jag inte skrivit någon dagbok alls som vi fått i “läxa” :P så då avr det abra att börja skriva, nattdoken har jag heller inget skrivit i.... :S
så jag la mig i sängen i mitt rum och skrev å lyssnade på musik x`)
Idag åkte jag in till visby igen med halv fyra färjan, och med mig i bilen hade jag Julia, mamie, line och Petter..( självklart var flicka oxå med ^^)
sen inne i visby så skulle jag passa syskonen medans mamie å Per gick på bio...
jag bad jim köra mig å tuva till max för att köpa mat, och haha fan vad vi handlade!! :P
menmen sen så vi en film, vi var på promenad, och vi var inne vid jim.. sen kom mamie å hämtade dom å nu är det bara jag och julia och flicka kvar här ^^, skall se en film å sen är det sova! :P